Tisdagsjobb

Hej allihopa ?

Hur mår ni idag? ? Min förkylning håller mig fortfarande i sitt grepp men jag känner mig ändå relativt pigg idag – ska se till att dricka en massa te på jobbet idag som jag inte alls är pepp på. Tycker det är skittråkigt när man aldrig får uppskattning från cheferna för allt slit vi lägger ner trots underbemanning och tight om tid för att hinna med allt de vill. Har vi inte resurserna så är det svårt! Är nog lite butter idag över det haha inte alls pepp på jobb ?

Ska i alla fall få till en powerwalk i uppförsbacke på gymmet innan jobbet så jag förhoppningsvis får lite energi av det och såklart håller igång min träning, även om det blir lite lätt ☺ Jag känner att en powerwalk inte kan vara så farligt för min förkylning, man promenerar ju hela tiden om dagarna så varför är det skillnad på en powerwalk ?