New week!

Hej på er alla fina – äntligen måndag, nu tycker jag att vi trycker lite extra på gasen och planerar veckan så vi får mycket gjort! Men glöm aldrig att du måste ingenting, du ska göra det som du mår bra av och planera ditt liv på det sätt som passar dig och gör dig glad. Vi är alla olika och ser därför även glädje i olika saker, men det gör inget alternativ rätt eller fel. Det viktigaste är att det är rätt för dig ☺❤

Men hur mår ni idag då? ☺ Jag mår mycket bättre, under helgen så gick min förkylning från att vara helt täppt i hela huvudet, till att hosta, nysa och ha ont i halsen till att vara jättesnorig haha ? Det känns i alla fall som att det går åt rätt håll – awesome! Står därför på gymmet nu då jag anser att jag är tillräckligt frisk för att träna lite lätt i alla fall (man ska inte träna med ont i halsen, det är ett big no no som kan leda till lunginflamation!) ? Har på mig ett par nya träningsbyxor jag fyndade på vår Hunekmöllerrea – tror de landade på ca 80 kr, ett sånt fynd haha ?

Nej men nu ska jag träna vidare innan jag beger mig till jobbet för ett stängningspass – ha en fantastisk dag ❤