Några saker jag ser framemot till hösten

Om en vecka så sätter äntligen min praktik igång och jag ser så framemot vad hela den här hösten kommer erbjuda 😀 Jag ser hela hösten som en nystart inom det mesta och som kommer ge mig nya, spännande och utvecklande förutsättningar till livet – jag har så mycket tankar, viljor och sånt driv i mig just nu att jag vill sätta igång redan igår haha 😛

  • Jag längtar till fasta jobbrutiner i och med praktiken, där jag jobbar måndag-fredag ca 8-17 varje dag. Vilket innebär gott om ledig tid efteråt till att hitta på saker .)
  • Bli bättre på att spara och få bättre kontroll på min ekonomi – Jag har en plan på att spara en fast summa varje månad som jag kommer fördela inom 3 kategorier. En buffert, nöje och pension, och lägga upp en budget över det som jag får spendera. Hur mycket jag får spendera på vad osv.
  • Jag vill börja på bootcamp igen för att kickstarta igång hösten ordentligt, jag vet inte om jag kommer boka in mig på ett 6 veckor långt bootcamp-program eller om jag istället kommer bygga ihop ett eget program med olika pass från SATS, för att spara in på min studentbudget haha – vi får se, något alternativ blir det i alla fall 🙂
  • Jag ska lova mig själv att hitta på minst 1 sak varje vecka för att ta vara på den lediga tiden jag har, mina butikstider har alltid varit ett hinder för just detta så nu vill jag ta vara på mina kvällar och varannan lediga jobbhelg.
  • I och med den lediga tiden så kommer jag ha många möjligheter att knyta starka och långvariga vänskapsband, något jag ska ta vara på för att få fler vänner för livet.
  • Jag är så glad att jag nu (förhoppningsvis) kommer ha mer tid och fokus till att satsa på mina 2 affärsidéer jag har i dagsläget – mina smycken och en hemsida jag vill bygga upp. Jag har signat upp mig på codecademy för att lära mig mer om programmering för att kunna bygga ihop denna hemsida och jag tror det kommer bli riktigt bra om det blir som jag tänkt 🙂

Hösten – bring it on, jag är redo för dig och jag tror faktiskt att det här kommer bli en grym höst. Min bästa höst hittills!