Sjukling

Hej allihopa <3

Jag slapp tyvärr inte undan förkylningen – den är värre idag och jag är så täppt i huvudet att jag inte ens kan tänka ordentligt haha Känner mig lite off om jag ska vara ärlig – skönt att jag är ledig idag så att jag kan fokusera på att kurera mig, dricka varmt och kanske äta min nyttiga glass gjord på frysta jordgubbar, frysta bananer, lite mjölk och lite vaniljexstrakt (ska publicera ett inlägg om den senare, måste ta en bra bild först) 🙂

Så himla trist ändå när man blir sjuk, man märker hur kroppen drar i bromsen och att man inte har någon energi alls till att ta sig framåt – jag ska försöka strukturera upp dagen så gott jag kan med jobbtimmar och vilotimmar, men jag kommer nog släppa på mina måsten idag faktiskt och bara fokusera på vilan men försöka klämma in lite jobb om jag känner för det. Blir ju så lätt uttråkad av att bara vara hemma en hel dag så måste ha något måste ändå, därför det suger att vara sjuk och energilös 🙁