Cardio

God morgon allihopa ❤

Jag har precis kombinerat ett konditionspass och lite tjejsnack med Linnea då vi äntligen hittade en tid som passade oss båda haha Det är inte lätt ibland alltså ? Men det är så smidigt att träna tillsammans så man hinner umgås, och då vi båda hade sån extrem träningsvärk i benen så körde vi på en powerwalk i 1 timme där vi snackade om allt som hänt sen vi sist sågs – bland annat min och Alexs resa till Tokyo, höstens planer och Linneas kommande date ? Även fast jag inte gick i mitt vanliga tempo (har för ont i benen för att orka gå snabbt ?) så blev det en svettig powerwalk haha All träning är bra träning!

Men nu är jag påväg till jobbet – är ett stängningspass idag och jag känner mig tråkigt nog lite krasslig ? Det var egentligen bara en tidsfråga då Alex är superförkyld och har varit det hela veckan, sen så har många av mina kollegor varit sjuka. Hoppas jag inte blir helt sänkt av det här, det har jag inte tid med – det får bli mycket tedrickande idag helt enkelt haha?