Träningsvärk

God morgon på er – idag har jag så ont i mina ben och lite i nedre delen av ryggen att det är jobbigt att böja sig ner och gå för den delen haha ? jag körde tydligen på ganska så bra igår med legday så att träningsvärken äntligen hälsade på?? Får se hur pass bra jag klarar av dagens jobbpass då jag alltid har en tendens att tappa saker på golvet när jag har träningsvärk i benen – är inte det lite komiskt ändå? ?

Idag blir det i alla fall vila från gymmet då jag öppnar på jobbet idag (translation = jag orkade inte ta mig upp tidigare?) och sen tänkte jag fortsätta med mina smycken. Det är verkligen skitsvårt att hitta inspiration till hur smyckena ska se ut haha (?) men jag har en utgångspunkt jag alltid följer – att jag själv vill ha på mig varje smycke jag skissar upp ?. För då blir det en hit för mig och är det en hit för mig så blir det enklare att förmedla wow-känslan till andra. Klassiskt, stilrent med den extra wow-faktorn. Det är det jag är ute efter ☺