Apple pie, Sorterar trosor, dagens lunch & en senapsgul tröja

Jag har verkligen en extrem träningsvärk i mina ben alltså, shit säger jag bara, jag kan inte ens gå normalt då musklerna är så spända – jag som ändå stretchade efter benpasset haha ? Aja, jobbdagen har i alla fall gått bra idag, den har gått i ett med ett fokus på att bland annat storlekssortera våra reatrosor för att underlätta för kunderna att hitta den storlek de letar efter. Men jag tror helt ärligt inte att min sortering eller mina storlekslappar gjorde någon skillnad för de kollar fortfarande på XL-pelaren när de ska ha storlek S. Det står klart och tydligt vilka storlekar som hänger vart men de fattar tydligen inte ändå haha ?

Jag tycker det är sjukt svårt att komma upp i rätt kalorimängd om jag ska vara ärlig – jag ska äta 2050 kalorier (det är ju skitmycket ?) för att ligga på ett kaloriunderskott men utefter min planering jag gjorde så kommer jag bara upp i 1400 kcal och då tycker jag ändå att jag äter ”mycket” enligt schemat. Är dock rädd att jag äter alldeles för lite istället vilket ställer in kroppen på svält och resulterar i att all energi jag sedan får i mig omvandlas till fett. Köpte lite morötter, cocktailtomater och mer propudding idag att äta som mellis för att fylla på med de kvarvarande kalorierna men ska även köpa nötter jag kan äta då de innehåller mer kalorier. Åt förresten en ny prodpudding idag med lite granoula i som skulle smaka äppelpaj och den var SÅ god ? Man kände verkligen smakerna av äppelpaj så när jag är sötsugen så kommer jag definitivt äta en sån ?

Jag vill ha denna senapsgula blus som jag spanat på genom Gina Tricots skyltfönster varje gång jag går till vårt lager – den är ju så snygg, sådär klassisk och tidlös som jag älskar men ändå något ovanligt med trumpetärmarna som livar upp den till något mer än bara en simpel blus. Jag såg den på en kund idag också och den är så läcker ? Tänk er denna blus till antingen ett par svarta eller ljusblåa jeans, lätt instoppad i byxorna, håret lätt lockat och ett par svarta stövletter – alltså wow på den outfiten?Jag har dock gett mig själv shoppingförbud på obestämd tid för att spara pengar, men jag har nog en liten summa kvar på mitt centrumpresentkort till Mall of Scandinavia som jag kan utnyttja ?