Planerar kosten

Jag ska börja räkna kalorier nu igen – jag gjorde det förut för ca 3-4 år sedan när träningen gjorde som mest resultat (mycket pga att jag jobbade kontorstider i receptionen på Ericsson, som gav mig möjligheten att träna 2 ggr per dag och äta fasta tider) så jag har skrivit upp alla livsmedel som jag får äta för bästa möjliga resultat och vad en viss mängd innehåller. Så smart ju! ? Mitt kaloriintag jag går efter nu är beräknat utifrån att jag tränar 3-4 gånger i veckan som jag gör i dagsläget, men när jag börjar praktiken så kommer jag öka antalet träningspass till 5-6 gånger då jag kommer träna på morgonen vilket kommer innebära att jag får äta ca 300 kalorier mer än vad jag gör idag.

Det kommer bli mycket kyckling, lax, bulgur, havregrynsgröt och såklart massa sallad som jag älskar, för mig framöver så att komma på maträtter kommer inte bli svårt – kommer äta samma varje dag haha ?