Just a regular thuesday

God morgon mina hjärtan ❤

Längtar ni till något speciellt i dagsläget? Det kan vara stora saker som kanske en resa eller ett nytt jobb, eller något litet som en middag med en fin vän eller att äntligen få se nya avsnittet av Game of Thrones (har fortfarande inte sett början på säsong 7 – måste se det nuuuu!!) Jag tycker det är viktigt att ha något att längta efter, något att se framemot som gör dagarna därimellan mycket roligare eller/och som man känner kommer göra stor skillnad i sitt liv. Både igår och idag när jag vaknade så känner jag verkligen hur mycket jag längtar tills min praktik rullar igång den 21 augusti – jag längtra till fasta och konsekventa rutiner, struktur i vardagen och en möjlighet att faktiskt planera något under mina veckor. Det är ganska hopplöst om man jobbar till stängning (kl 21) nästan varje jobbpass. Jag längtar till att få in en regelbunden rutin i träningen och kosten, och allt sånt och mycket mer kommer falla på plats under praktiken – hur fantastiskt är inte det? ? Vad längtar ni efter i dagsläget? ?

Idag blir det ju då ett stängningspass på jobbet men först ska jag beta av ett förhoppningsvis tungt pass på gymmet – känner för ben idag ? Ha en grym dag så hörs vi senare idag ?