A new energy

God morgon fina läsare ❤

Hur mår ni denna måndag, denna underbara nu-tar-vi-nya-tag-och-kör-fullt-ös-för-att-nå-alla-våra-mål-måndag? ? Haha ja, jag gillar måndagar som sagt – det känns liksom som att det är en dag som ger en möjligheten att ta nya krafttag för det man vill, man får en sådan bra start på veckan men även en sån tydlig överblick över hur sin vecka kommer se ut om man ser måndagar som något bra och kul, för då ser man de kommande 7 dagarna som ett spännande äventyr där man vet att man tar vara på varje dag ?

Jag tror visserligen att jag snoozade i över 1 timme imorse då jag var så trött och så osäker på om jag skulle/ville träna innan jobbet eller inte haha Sån beslutsångest hade jag denna måndagsmorgon ? Jag tog mig i alla fall upp tillslut efter mycket om och men, känner att om jag vill få in morgonträningsrutinen eller träningsrutinen i allmänt så måste jag släpa mig ur sängen och helt enkelt få träningen gjord. Svårare än så är det inte! Körde lite triceps och bröst idag som faktiskt gick bra ? men nu blir det ett relativt kort jobbpass i butiken, sen planering av veckan och annat småfix – kul, nu kör vi denna måndag ??