// Thursday //

Hur mår ni allihopa? Taggade på livet och hösten som jag är? ? Kanske är lite tråkigt att prata om hösten redan nu när vi fortfarande kan krama ut ganska mycket av sommaren (äntligen soligt och varmt ju – envisas ändå med att ta med jackan ?) men jag kan tycka att det är skönt att planera hösten lite så man har något att se framemot – som med allt i livet☺Se hösten som en nystart, en ny årstid att gotta ner er i alla era projekt, ge er tid till att vara kreativa och hitta ny inspiration. Gaah längtar – älskar hösten! ?

Vad är era planer för idag då? ☺ För min del så blir det jobb fram till stängning och ett träningspass innan det – vi kom hem runt 23 igårkväll efter middagen på Kinamuren (buffe, som var gott ☺) och lade oss runt kl 1 på natten, så jag hade så svårt att komma upp imorse – det är ju inte så lätt att ställa om sig från semester till jobb bara sådär haha Har ni några knep på att göra övergångsprocessen mer enkel för en? haha ?