Tillbaka på jobbet

Kul att det fortfarande är lika mycket kaos i butiken som det var innan min semester – om det inte är ännu mer kaos nu, har redan fått ont i magen av all oreda och vetskapen om att vi inte har tid till att göra något åt det. Eller tid har vi men då blir vår service och våra kunder lidande istället så det är en svår balans det där. Jag hoppade ju in 3 timmar idag för att städa upp i provrummet men jag hann inte med så mycket mer än att galga rent allt, hann inte ens hänga ut mer än kanske 10% haha? Om det behövs så ska jag fråga om jag kan komma in lite tidigare på fredag och fortsätta röja ?

Träningen innan jobbet gick helt ok, hann bara med en powerwalk på 30 min och lite mage (bättre än inget ?), men nu är jag på gymmet igen och tänkte köra lite styrka innan jag och Alex ska äta middag med hans vänner – men att vara på SATS efter kontorstid är inte det smartaste. Alla maskiner och vikter är ockuperade… Typiskt alltså, vad ska jag träna nu då? ?