Jag hittade en klänning

Hejsan alla fina <3

Jag hittade faktiskt en klänning igår, det trodde jag inte med tanke på hur kräsen och enkelriktad (translation = tråkig haha ?) jag är när jag kollar kläder – säger nej, nej, nej till allting som sticker ut lite för mycket eller inte är något jag brukar köpa haha Så är det ju när man inte trivs i sig själv, då vågar man inte ? Men inne på Esprit hittade jag den, en mörkblå enaxlad klänning med spetsdetajer på överdelen och lätt fallande underdel, som inte kändes för kort eller för mycket – en ganska så perfekt klänning till ett bröllop ? Nu måste jag bara hitta någon scarf, finkofta eller kortare kavaj att ha över för tydligen så får man inte visa axlarna på bröllop, i alla fall inte i kyrkan? Konstig haha stämmer det verkligen? ?

Idag så blir det att vara hemma för min del för att verkligen ha en chans att vila upp och ladda inför jobbet som börjar på torsdag och den intensiva hösten som väntar – så idag ska jag bara träna och jobba med blogg och mina idéer, ganska så skönt faktiskt ☺ vad ska ni hitta på idag? ☺