Finally back at the gym!

Ahh så jäkla skönt det var att träna idag, är helt hög på alla endorfiner just nu haha – jag var egentligen inte alls pepp på att träna, ville inte ens gå dit och jag kände mig så lat och i så dålig form haha men när jag väl ställde mig på rullbandet och ökade hastigheten så kom min ”nu jäklar så kör vi”-känsla tillbaka – jag har verkligen saknat träningen 😀 Jag pushade mig väldigt bra idag för att ha varit borta från träningen så länge – körde rygg, biceps och mage, och fokuserade mycket på kontakten i musklerna. Det ska man såklart alltid göra men nu ville jag verkligen känna hur varje repetition jobbade igenom ryggen, blev ju helt mör i musklerna efteråt haha. Faan så underbart – nu är jag igång igen och nu ska jag hålla i det här, som jag har saknat träningen alltså 😀

Har precis käkat lite bulgur med tonfisk”sås” (man kokar en burk tonfisk med lite vatten och tillsätter lite grönsaksbuljong – skitgott och så enkelt 😀 ) för att fylla på med proteiner efter träningen och ska nu strukturera upp min eftermiddag/kväll med lite jobb. Ska bland annat ta vara på det bra eftermiddagsljuset vi har nu till att ta lite bilder på min lyxshopping från Tokyo – min topp 3 kan man säga 🙂

  • Ta kort på min shopping från Tokyo
  • Jobba 1 timme med mina smycken – Vet ni förresten om det finns något program likt paint som man kan ladda ner på sin surfplatta? Jag har en Android-tablet och skulle vilja skissa direkt på plattan med att kunna färglägga osv så att mina skissidéer blir mer tydliga 🙂
  • Jobba 1 timme med allt som rör bloggen.