Back to reality

Hej allihopa – hur mår ni denna måndag? ? Jag tycker att vi med start idag ska sluta vara så kritiska och negativa mot oss själva – peka inte ut varje sak som är fel med dig under dagen och var inte heller så hård mot dig själv om något inte går som du vill. Livet är för kort för att ödsla tid på sånt onödigt. Ingen är perfekt och alla våra skavanker gör oss till dem vi är ❤

Med mig är det toppen – börjar min nystart för i höst idag med att slänga ut alla onyttighter i min kost, träna hårt och regelbundet igen och jobba hårt för alla mina mål, drömmar och visioner. Det känns bra, tror jag verkligen behöver lite strikta regler och rutiner för att komma tillbaka på rätt bana igen – älskar ju rutiner och när allt har sin plats i livet. Det känns liksom lättare då ?

Men nu är ska jag in till stan för att möta upp mamma och försöka hitta någon klänning att ha på min kusins bröllop i början på september. Jag har inga idéer alls på vad för klänning jag ska/vill ha – det här är mitt första bröllop så har noll koll på sånt – men jag kan tänka mig att det här inte kommer bli lätt ?