Sista semesterdagen

Hello everybody!

Idag tar min 3 veckor långa semester slut, vart har den här tiden tagit vägen egentligen haha Jag kan nog ändå riktigt fatta att vi varit borta i Tokyo i 10 dagar, det känns liksom som att min semester bara har varit i några dagar, som att jag forfarande har 2 veckor kvar att njuta av ledighet 😀 Haha uppfattning av tid är fascinerade ibland – det kan gå så fort men samtidigt kännas så långsamt och tvärtom. Det viktigaste tycker jag ändå är att man tar vara på tiden 🙂

Jag tänker faktiskt se till att njuta av min sista semesterdag tillsammans med Alex och min lillebror som kommer förbi om någon timme för att umgås och äta Alexs goda spagetti med köttfärssås, och kanske en sandwichglass – perfekt söndag och ett perfekt avslut på semestern innan livet sätter igång igen imorgon 🙂