Next flight in 4 hours

Hej allihopa – hoppas allt är toppen med er och att ni tar för er av livets alla möjligheter ? Jag har närmat mig vår tidszone just nu då vi precis landat i Helsingfors efter en nästan 10 timmars flight med lite turbulens lite då och då, bara lite skakigt så inget läskigt som tur var ? Lyckades sova denna gång i alla fall, slocknade nästan på en gång efter att jag satt mig på min plats, och sov kanske 3 timmar så att jag missade den första måltiden och visste inte ens om att den redan hade serverats – min hungernivå nu är inget skämt kan jag säga er haha ? men nu måste vi vänta i 4 (snark) timmar på nästa flyg som ska ta oss sista biten – vad kan man underhålla sig med på en flygplats som verkar så tråkig, förutom att äta något? Haha ? tack och lov för gratis wi-fi säger jag bara ?