Borta är underbart men hemma är bäst

Att få sjunka ner i soffan efter en lång hemresa är faan det bästa ? 10 timmars flyg från Tokyo, 4 timmars väntan i Helsingfors och sen inte ens 1 timmes resa hem till Stockholm så är vi äntligen hemma – Vi klev innanför dörren för kanske bara 30 minuter sen men vi har redan packat upp väskorna, duschat och slängt igång en tvätt – lika bra att få allt det gjort så man kan slappna av helt nu när man är hemma ?

Det är som sagt lite skönt att vara hemma igen – jag älskar verkligen Tokyo och allt staden erbjuder (speciellt maten ??), men som med all semester och ledighet så är det skönt att komma tillbaka till rutinerna igen och få vara kreativ i det man gör – och jag är så fett taggad på rutiner, höst och nystart så att jag nästan spricker! Det här kommer bli en väldigt bra nystart – det känner jag på mig, som att det är nu det verkligen är min tur haha ?? Har så mycket ideér, planer och visioner för hösten att jag längtar tills slutet på augusti – men nu blir det lite te och någon film! ❤