Hello Kitty pancakes, crispy burgers, new camera & drinks at Ritz Carlton with new friends

Det var en ganska så lugn dag idag – Alex var och tatuerade det sista idag så jag sprang runt lite i shoppingcentret Diver city (fönstershoppade bara), köpte choklad &cornflakes fyllda Hello Kitty pannkakor som var så söta och goda haha ? Passade på att ta en promenix på ca 45 min till Panasonic center också då jag ville se deras kameranyheter och kanske hitta någon kandidat till inköp, men när jag väl kommer dit så var det bara en utsällning med tema OS i Tokyo 2020 ? Så jag promenerade i den kvava värmen i 45 min tur och retur i onödan haha mina fötter var så trötta ?

Aja, motion är alltid bra men när jag kom tillbaka till hotellet så åkte jag in till Shibuya där jag hittade en spännande ansiktsmask och fördrev tiden inne på Shibuya 109 medans jag väntade på Alex. Hans tatuering är nu helt klar och den är så snygg – han får många komplimanger för den trots att tatueringar är lite tabu här i Japan då det förknippas med Yakuzan (maffian) ? Vi tog en snabb crispy chicken burger till lunch innan vi begav oss till elektronikaffären för att hitta en ny kamera – men alltså min research jag hade gjort innan var ju så onödig haha jag hade ju ändå världens beslutsångest men valet föll tillslut på en Canon där 2 objektiv ingick – tror jag gjorde ett bra val, ska visa er den sen ?

Sen tog vi den rosa/lila linjen (Oeda) till Roppongi för att möta upp Saki som är en så trevlig japanska vi lärde känna de tidigare 2 gångerma vi varit här och handlat på Ralph Lauren där hon jobbat – så sjukt kul att vi lärde känna varandra på det sättet haha ? Vi tog en drink på fina Ritz Carlton där jag provade en belini med basil i – den var faktiskt sjukt god, ovanlig smakkombination men så god ☺ De hade bland annat en martini med en 1 carat diamant som kostar 2 miljoner yen!!! Haha det är ju flera flera tusen svenska kr, är det liksom värt det för 1 enda drink?  ?? Vi satt där i några timmar och pratade om Japan, Sverige, skillnader mellan invånare och massa annat. Vi fortsatte sedan kvällen på hotellet där Saki även sov över, så vi köpte massa gott och snackade in på småtimmarna medans vi drack japansk alkohol och åt soba, det finns en cider här som smakar precis som godisarna som ser ut som persinor – alltså mums, så gott!