En kamera som gjord för en bloggande entreprenör

Precis som förra resan till Tokyo så är tanken att köpa en ny kamera härborta – dels för att jag märker att bildernas kvalite på min nuvarande kamera har blivit sämre och dels för att det är billigare att köpa en kamera här haha 😀 Jag är på jakt efter en riktig systemkamera denna gång och inte en kompaktkamera, jag vill kunna byta objektiv om jag köper till ett och ha mer möjlighet till att fokusera på objekten jag tar kort på. För att underlätta mitt kameraletande här och att spendera timmar med att låta min beslutsångest vela mellan hundra olika val så har jag innan vi åkte kollat upp några alternativ jag står mellan, 2 stycken i alla fall. Beslutsångesten är fortfarande kvar men jag tror jag kommer ha det lättare att ta ett beslut nu än om jag inte förberett mig haha 🙂

Men dessa 2 funderar jag på –  båda är från Panasonic Lumix – en Panasonic lumix fz300 &  och riktiga systemkameror som jag tror kommer bli skitbra för bloggen och såklart för att dokumentera allt som händer i livet – bra bilder med bra kvalite gör det ju lite roligare att se tillbaka på livets äventyr, eller hur? 🙂