Ginza, Toyota cars, Venus outlet, a piece of Italy and dinner with a view

Man hinner verkligen med mer under en dag än man tror – av bara rubriken att dömma så har vi hunnit med massor och dagen har gått i ett haha ?

Vi började dagen med att åka till Ginza som är ett lite finare kvarter med butiker som Dior, Gucci och LV – planen var att dels spana in utbudet men även hitta lite grejer som Alex var ute efter, bland annat reparera hans seikoklocka jag köpte till honom förra gången vi var här. Då Seiko inte har en egen butik i Sverige så tänkte vi reparera den nu när vi ändå är här men tyvärr skulle det ta 1-2 månader att fixa ? vad gör man dårå? ?

Det blev i alla fall lite smått och gott till honom innan vi åkte tillbaka till Odaiba för att scanna av sortimentent inne på Venus outlet som är inrett som om mam vore i Italien – så sjult kul men ändå så weird ? Så vi gjorde ett litet ”besök” i Italien (haha) men blev dock besviken på utbudet av butikerna där, inget som direkt kändes wow, varken klädmässigt eller prismässigt – ger då hellre vanliga butiker en chans ☺  Vi tog en sväng förbi Toyota också, som har en vad jag tror permament utsällning/museeum med Toyotas bilar och deras framtidsvisioner som man kunde ta del av. Jag provade på någon VR grej för att känna på Toyotas nya säkerhetssystem i sina bilar, körde lite bilracing-spel och sen provade vi på att känna hur det är att köra Toyotas bilar på olika terräng i olika race – så sjukt ballt, kändes som att vara på tivoli när stolarna flög åt höger och vänster ?? Sen hittade vi en bil vi vill ha, eller som Alex vill ha då jag inte vet något om bilar haha Dags att ta körkortet nu då kanske!

Det näst bästa efter maten i Tokyo är den fina utsikten man kan ta del av samtidigt som man njuter av den goda maten. Vi hade Rainbow bridge, en miniatyr av frihetsgudinnan, ljus från båtarna i vattnet och hela staden som utsikt när vi åt en sukiyaki som innebär att man steker maten själv på dn liten grill på bordet – Alex lyxade till det med kobe-biff och maten var så god!! Alltså jag orkar inte att det är så gott! Avslutade det hela med en belini – mums, och lite spel i arkadhallen – perfect!

Imorgon så ska Alex tatuera sig igen så jag kommer ha ett par timmar själv, ganska många timmar själv beroende på när han blir klar så dagen måste verkligen planeras – har ingen aning om vad jag ska göra haha smyckesshopping och mer skönhetsshopping kanske? Vi får se ?