Upplevde min första jordbävning

Hej allihopa – hur mår ni idag?, klockan är nog tidig morgon hemma i Sverige men jag ska alldeles strax ge mig ut på Tokyos gator ?

Jag och Alex är tråkigt nog väldigt jetlagade fortfarande, vi lyckades ju inte få någon sömn på planet hit så vi ligger vakna till 4-5 på natten här i Japan trots att vi ändå känner oss trötta, men det vänder nog till japantid snart ☺ Men vet ni vad, jag tror jag upplevde min allra första jordbävning imorse vid 9-tiden, jag kände hur hela sängen skakade  (inte jättemycket så det var inte läskigt) men att vi däremot bor på 20 våningen var lite läskigt haha, men ändå lite coolt ? Har ni upplevt en jordbävning Någongång?

Nej men nu måste jag ta mig iväg så att dagen inte försvinner – Alex är och fixar med sin tatuering idag så jag får gå runt själv i några timmar innan jag möter upp honom i Shinjuku, tänkte åkte till Shibuya en stund och bland annat spana in Shibuya109 – grymt! ??