Soon we are off

Hej allihopa 😀

Fy tusan sĂ„ underbart att vi nu sitter pĂ„ Arlanda, dricker en varsin Strawberry & Cream frappucciono och alldeles strax ska boarda planet som tar oss till Helsingfors och dĂ€refter till Tokyo 😀 Jag fick med mig ett bagage pĂ„ 12 kilo (haha 😂) och den lĂ€r sĂ€kert vĂ€ga mer pĂ„ vĂ€gen hem haha shopping!!!!😄 Jag har laddat telefonen med 2 ljudböcker frĂ„n Bookbeat, eller 2,5 dĂ„ jag har hĂ€lften kvar av boken jag lyssnar pĂ„ nu – Fuckups & businessblunders, som lĂ„ter mig ta del av misstag och misslyckanden hos nĂ„gra av Sveriges frĂ€msta entrepenörer, misstag som tagit dem dit dĂ€r de Ă€r idag. SĂ„ sjukt inspirerande 😀 Misstag Ă€r verkligen sĂ„ viktigt! Vi landar runt 8 pĂ„ morgonen japantid sĂ„ vi hörs dĂ„ – ha en fantastiskt mĂ„ndag kĂ€ra lĂ€sare, det Ă€r ni vĂ€rda ❀ Ni alla har en förmĂ„ga att skapa er det liv ni vill ha, det Ă€r ni som kan ta steget och det Ă€r ni som mĂ„ste vĂ„ga. Gör inte livet till nĂ„got lĂ€skigt utan gör det till ett Ă€ventyr ❀

 

/ Emilia

You may also like