Soon we are off

Hej allihopa ?

Fy tusan så underbart att vi nu sitter på Arlanda, dricker en varsin Strawberry & Cream frappucciono och alldeles strax ska boarda planet som tar oss till Helsingfors och därefter till Tokyo ? Jag fick med mig ett bagage på 12 kilo (haha ?) och den lär säkert väga mer på vägen hem haha shopping!!!!? Jag har laddat telefonen med 2 ljudböcker från Bookbeat, eller 2,5 då jag har hälften kvar av boken jag lyssnar på nu – Fuckups & businessblunders, som låter mig ta del av misstag och misslyckanden hos några av Sveriges främsta entrepenörer, misstag som tagit dem dit där de är idag. Så sjukt inspirerande ? Misstag är verkligen så viktigt! Vi landar runt 8 på morgonen japantid så vi hörs då – ha en fantastiskt måndag kära läsare, det är ni värda ❤ Ni alla har en förmåga att skapa er det liv ni vill ha, det är ni som kan ta steget och det är ni som måste våga. Gör inte livet till något läskigt utan gör det till ett äventyr ❤