Packar

När man packar inför en resa så är det verkligen på riktigt – inte för att det inte var på riktigt tidigare, men nu går det liksom att ta på det, känna det och man gör något aktivt för att faktiskt ta sig iväg på sin resa haha Jag planerar outfits, försöker tänka ut vad för skönhetsprodukter jag behöver ta med mig och om 5 par skor verkligen är nödvändigt att släpa med – jag kommer ändå bara använda 2 av dom haha 😀 Ni vet ju hur det är, man packar ner hela garderoben men använder inte ens häflten – men med tanke på hur varmt det kommer vara i Tokyo så lär många ombyten behövas haha 😛 Det ska bli så skönt att äntligen komma iväg lite, få lyxa till tillvaron lite, äta gott och bara njuta tillsammans med min kärlek 🙂

Ska försöka få lite jobb gjort ikväll, och imorgon så att jag har lite inlägg att publicera medans jag är borta så det inte ekar tomt här inne för länge – jag ska såklart försöka uppdatera så mycket som möjligt från Tokyo men ibland så kan ett extra inlägg behöva flika in lite då och då medan jag strosar runt på Tokyos gator med shoppingpåsar hängandes på armarna 😛