Fredag

Hej allihopa!

Nu är det endast 3 dagar kvar tills vi flyger iväg till Tokyo och jag längtar så mycket då jag verkligen skulle behöva lite miljöbyte, komma bort och bara tänka på att njuta 🙂 Ni vet ju hur det är när man blir så uppslukad av livet, man hinner inte riktigt slappna av och tänka på sig själv, utan det är alltid något som ligger och gnager på en i bakhuvudet – men snart så blir det riktigt god mat, värme, nya äventyr, spendera massa tid med min kärlek, härlig shopping och bara massa tid till att njuta <3

Men nu ska jag iväg och träna lite, jag har verkligen tappat allt när det kommer till en bra kosthållning så jag har gått upp så mycket i vikt bara den senaste månaden – inte så jättekul när man ska på semester, men det är bara att försöka gilla läget, njuta av semestern ändå och ta nya tag när man kommer hem igen. Livet kan inte bara handla om att försöka hålla vikten hela tiden, livet får inte bara handla om det, för då glömmer man bort att leva! Det måste jag lära mig!