Nya linser, misslyckad klädesshopping & tjejsnack

Är det inte typiskt att när jag väl har ett presentkort att shoppa loss för i alla butikerna som finns i Mall of Scandinavia, så hittar jag absolut ingenting? I alla fall inga kläder där jag gick runt i varenda butik och hittade inget som kändes wow, speciellt utstickande eller smickrande för min kroppstyp för den delen heller. Så besviken alltså, min garderob i dagsläget är så tråkig att jag blir så oinspirerad när jag ska klä mig varje dag och jag ville hitta något mer utstickande att ta med till Tokyo men jag antar att modeshoppingen får ske där – där lär jag inte bli besviken ? Mina linser hämtade jag äntligen efter nästan 2 månader haha så nu kan jag slippa mina glasögon lite då och då, vill ju ha variationen ?

Sen mötte jag upp Ava för lite drinks och uppdaterat tjejsnack på O’learys, eller det var snarare en uppdatering från Avas sida om hennes äventyr i Ibiza (i mitt liv har det inte hänt något alls, har ju bara jobbat haha 😛 ). Alltid lika roligt att höra om hennes upptåg – när man själv är en relativt lugnt, introvert och neutral person som inte är så crazy i det hon gör så är det kul att lyssna på hennes äventyr då hon är raka motsatsen till det 🙂 Det blir som att man får leva lite genom hennes historier haha 🙂

Men nu blir det att ha en heldag med jobb och fix inför resan på måndag – inlägg ska förberedas, ansökningar ska skickas iväg, kläder ska sorteras ut och tvättas, jag ska även fixa mina naglar (som jag ska försöka göra en vidoe av 🙂 ) och göra lite annat småfix. En fixar-torsdag får det bli – kul 🙂