Todays

Hej alla underbara – mår ni bra? 🙂

Med mig är det bara toppen, tiden blir bara kortare och kortare tills det är dags att sätta sig på planet och få riktig semester i Tokyo och det ska bli så skönt, komma bort lite, få miljöbyte och unna sig 🙂 Har ni tänkt på hur mycket lättare det är att unna sig saker när man är utomlands än när man är hemma? Så är det i alla fall för mig, jag vet inte om det är för att man sparat ihop en semesterkassa och därför känner att man kan spendera lite mer eller om det bara är känslan av att är man på semester så är man värd allt man vill ha. Något är det i alla fall med semesterfeeling, jag gillar det haha 😀

Jag ska strax börja röra mig till Mall of Scandinavia för att bocka av lite fler punkter som jag skrev upp på den HÄR listan inför avresan på måndag. Svala toppar och solskydd är nog ändå prio 1 – sen ska jag möta upp Ava för en drink och höra allt om hennes äventyr på Ibiza haha Can’t wait 😀