Ny resväska!

Resväskan är fixad! Snål som jag är så blev det en från Rusta som är stor, rymlig och av mjukt material  (och till ett bra pris) – vill inte riskera att den ska spricka som min tidigare haha ? Sprang förbi Hunkemöllers outlet här också för att hälsa på fina Rebecca, det blev tyvärr ingen fika då hon hade några timmar kvar på sitt jobbpass men en kort visit är bättre än inget – så vi catchade upp lite snabbt och ska försöka boka in ett träningspass innan jag åker, är alltid så svårt att lyckas hitta tiden till det☺

Köpte lite middag på Ica Maxi här vid Barkaby när jag ändå var här, blir lite burgers till middag idag och lite snacks om man vill ha efteråt – glass är ju min last helt klart, men det är så himla gott att det är värt det ? Men nu är jag hemma och ska få i mig lite mat, sen jobba lite och sen laga middag – vill att den ska vara helt klar tills Alex kommer hem, fint uppdukat och se sådär mumsigt ut ?