SEMESTER!!

Hej allihopa – Ä N T L I G E N så är det semestertider för mig and I love it, känslan av att vakna upp på morgonen idag med vetskapen att jag inte har några måsten, krav eller förväntningar på mig under 3 veckor är underbart. Nu är det bara tid för mig, det jag vill göra och en möjlighet att fokusera på saker som har hamnat lite i skymundan då jag inte haft tid 🙂 Semester är allt härligt eller hur? haha 🙂

Måndag idag, älskade älskade måndag – hur ska vi ladda inför denna vecka som kommer? Jag vet, vi ska lära oss själva att våga säga ja till saker som kanske verkar lite läskiga, obehagliga och fortfarande lite otydliga, men som man kanske egentligen vill göra men inte vågar. Ett ja kan innebära början på något stort, något nytt och spännande, men likaså kan ett ja innebära ingenting, men om du säger nej till något så har du redan bestämt dig för vad den där saken skulle leda till – ingenting. Våga ta kontroll över ditt liv och skapa dig det liv du vill ha, det kan förändras av något så enkelt som ett ja så våga. Våga följa din magkänsla <3

Nu ska jag starta den här semestern med ett spinningpass följt av jobb i kanske 1-2 timmar (med bloggen såklart 🙂 ), sen så får vi se vart dagen för mig 😀 Kram allihopa ni är bäst <3