Vi som älskar 90-talet

Hej hej allihopa ❤

Hur mår vi denna söndag? ☺ Jag mår jättebra, är helt slut i kroppen och i huvudet av denna sista arbetsdag som ska betas av innan semestern men jag hade så kul igår tillsammans med fina Emilia på Vi som älskar 90-talet festivalen som ägde rum vid Zinkensdam IP – alltså wow vilken nostalgi, älskar det, fick ju typ rysningar när gamla hits spelades – som en låt från Safri Duo, vet ej vad den heter men det är deras kändaste hit (i alla fall vaf jag vet) ? Det var en härlig blandning av människor där – allt från 45+ till min ålder och alla dansade som galningar och vissa hade tom klätt ut sig i klassiska Brittney utstyrseln från Oops I did it again haha ? Men att få se Aqua slog ju allt – det kändes som att man var tillbaka i skoldiscot på lågstadiet, eller när man dansade till I’m a Barbie Girl i vardagsrummet samt att man äntligen var gammal nog att gå på konsert och se dem live, och de var grymma! Vi köpte lite dricka, åt langos och åt en strawberry daiquiri isglass med alkohol i medan vi lyssnade till musiken från bardomen – bästa ?

Men idag är det jobb till kl 21 som gäller, sista jobbdagen innan semestern sätter igång imorgon och jag längtar redan tills dagen är slut haha Känner att det är dags för mig att få vila lite ?