Today in 7 pics

Det första steget mot sina drömmar är alltid svårast men just nu så känner jag verkligen hur det kreativa pirret i kroppen sprider sig för idag har jag tagit det steget med att ha fått ner hela 2 skissidéer på pappret nu – och om jag får säga det själv så är jag ganska så nöjd över det jag lyckats kludda ner i min fina anteckningsbok även fast det är så svårt att låta pennan avbilda det man har framför sig i huvudet 🙂

Jobbdagen är i alla fall avklarad, känns ganska så ovärt att bara jobba i 3 timmar under men det är alltid kul att träffa mina kollegor så får passa på att umgås med dom så mycket som möjligt nu innan min 3 veckor långa semester drar igång – bara 2 jobbdagar kvar, så underbart 😀 Här kommer i alla fall min dag i 7 bilder, tänkte att det här kan vara en rolig grej att göra när jag är duktig med mitt fotograferande 😛

Fick hem mitt presentkort till Mall of Scandinavia idag laddat med mycket shoppingmöjligheter haha Det här kommer väldigt lägligt inför resan till Tokyo så att jag kan köpa alla nödvändigheter men även om jag hittar något fint på rean – finns ju så himla mycket man vill lägga vantarna på 🙂

Påbörjade som sagt skissandet av mina smycken, inget som jag vill avslöja dock, i alla fall inte riktigt än men tanken är att göra 3 olika stilar inom varje segment – ringar, armband, örhängen och halsband. Det känns väl ändå lagom som en första kollektion 🙂

Jag envisas fortfarande med att ha på mig min jacka även om den fick åka av en stund på vägen till jobbet då det blev lite för varmt – men det är så segt att ta sig mot jobbet just nu då de stängt av pendeltågen, resetiden är nästan 1 timme nu då jag måste ta bussen till Helenelund och sedan pendeln två stationer därifrån. Det är så mycket man får vänta hela tiden, man bara väntar och väntar haha Hatar att vänta 😛

En snabb visit till jobbet idag – Nästan allt i butiken är just nu på rea vilket ger er många fyndchanser att göra hos oss, men vänta inte för länge för storlekarna tar slut snabbt och nu till helgen så har vi fyllt butiken till bredden med reafynd – kom förbi och säg hej 🙂

Mitt fina armband gick sönder idag 🙁 🙁 Så ledsen över det då det var ett så perfekt everyday, klassiskt och tidlöst smycke 🙁 Så går det när man jobbar i butik och man drar och sliter i galgar hela dagarna – mitt tips: Ha inte era favorit smycken på er när ni jobbar i butik, de är bara en tidsfråga innan de går sönder 🙁 Aja,jag får väl helt enkelt skissa ett nytt 😉

Jag tror vi har ätit pizza 4 dagar i rad nu haha Jag har tappat mina matvanor helt och hållet och kroppen jag försökt träna iform är som bortblåst – jag bara känner hur hela jag är…. mullig och sådär mjukt kramgo haha. Det är lite tråkigt, men jag känner att är det sommar så ska man njuta. Jag kan ta nya tag till hösten istället – då känns det mer som en nystart med nya tag än att försöka undvik att äta glass när det är varmt ute. Det går liksom inte haha jag som älskar glass och mat för den delen 😛