Balkongpremiär!

Hej alla fina solstrålar <3

Idag så har vår balkong äntligen invigts – efter de lite mer än 5 månader som vi bott in oss i lägenheten så har vädret äntligen blivit så bra (i alla fall när jag varit ledig eller börjar lite senare på dagen) att jag kan sitta ute i våra fina balkongmöbler och suga åt mig solens strålar som jag knappt hunnit bada i under den första delen av sommaren 😀 Det är visserligen fortfarande lite kyligt och blåsigt ute men solen skiner och det duger för mig för att ta mig ut haha 😛 Underbart, underbart, underbart! Att något så simpelt som att sitta på balkongen i solen kan göra en så glad – love it <3

Idag blir det ett kortpass som ska betas av på jobbet, ett relativt sent kortpass där vid 17:30 (segt haha) så innan dess så blir det att jobba med mina 2 andra jobb – bloggen och mina smycken 🙂 Har ni försökt skissa smycken, eller något annat som typ kläder, möbler? Är det bara jag som tycker det är skitsvårt haha Min hjärna drar liksom en blank, jag har bilden i huvudet på hur jag typ vill att smycket ska se ut, men när jag ska rita upp det på pappret så försvinner det bara. Det blir otydligt haha 😛 Har ni några tips på hur man lättast får fram sina skissidéer? 😀