Things I need for my trip

Hej allihopa – hur mår mina bästa läsare idag? 🙂

Jag mår bra, solen skiner idag, jag är ledig, kroppen verkar redan ha tagit semester men livet är allt härligt – livet känns bra igen! Det blev en lång dag på jobbet igår, mellan 7-19 kämpade jag på med att ge våra kunder bästa tänkbara service och det som är så underbart är när kunder ger tillbaka av tacksamet – hade en kund som tackade för en mycket bra och trevligt bemötande, något de sa att de sällan får i butike, det gick rakt in i hjärtat. Det gör serviceyrket så himla guldvärt 🙂

Men nu är det inte långt kvar till semester och tills jag och Alex åker till Tokyo, och det är lite grejer som jag måste köpa innan vi reser – som t ex. en resväska. Det kan ju vara ganska så bra att ha haha Min förra gick ju sönder under den förra resan, den sprack ju på hela framsidan så det är prio nummer ett 🙂 Det kommer även vara runt 37 grader och hög luftfuktighet därborta (underbart haha) så jag känner på mig att jag behöver solskyddsfaktor 100, en minifläkt att bära med, typ antisvett wipes haha och en hel drös med linnen 😀

  • Resväska!
  • Hög solskyddsfaktor
  • Minifläkt att bära med
  • Fuktighetsspray för ansiktet…. kanske haha, för att svalka i värmen 😛
  • Antisvett-wipes
  • Skavsårsplåster
  • Ansiktsrengöring
  • Linnen
  • Tygskor

Något mer jag kan tänkas behöva? 🙂 Annars så lär jag komma på det när jag väl är och shoppar loss haha 😛 Här kommer i alla fall ett litet småplock från vår senaste resa till Japan, från maj 2015 – shit, är det så längesen haha 😛

One Ping

  1. Pingback: