En tidig onsdagsmorgon

God morgon, god morgon!

Är uppe med tuppen idag trots för lite sömn inatt och är redan på väg in till jobbet då vi måste göra en storstädning eller snarare en uppröjning av butiken efter de senaste dagarnas smått kaosiga produlthantering – ni vet ju hur det är undet reor haha ? Jag har sovit kanske 4 timmar inatt, kör ett snabbt pass mellan 7-10 nu på morgonen, har ett kort uppehåll där jag hinner träna och kika runt i centrumet innan jag jobbar mitt ordinariepass fram till 20:30. En lång dag med andra ord – ser jag framemot dagen? Nja, inte direkt faktiskt, vill typ redan att den ska ta slut ? Man är ju inte alltid på topp, eller hur?

Men hur mår ni idag, känner ni er mer taggad på er dag än vad jag är på min? Haha Tänk på att mycket av känslorna under dagen resulteras i vad man själv gör med det man får. Ser du positivt och nyfiket så blir dagen därefter, likaså om man tänker negativt ☺