Feels like autumn

Hej allihopa ?

Jag vet inte hur det är med er men jag har faktiskt höstkänslor i kroppen och inga sommarkänslor alls – jag har gått barbent 1 gång hittills, har alltid jackan på mig till och från jobbet och det enda jag vill göra är typ att krypa ner i soffan under en filt med en kopp te och kolla film, för det är ju höst ute ? Jag älskar hösten, det är den bästa årstiden (tidig och mittenhöst är bäst ☺) men det är ju så tråkigt att det liksom är juli och jag går fortfarande i trenchcoat… haha ? Svensk sommar när den är som bäst, skönt att jag ändå jobbar så mycket – jag missar inget direkt ?

Men mår ni bra idag? ? Min bror skickade mig en länk tidigare idag på hur man får inspiration till att skissa sina smycken – hur bra som helst ju, det behöver jag verkligen men han retas även om att jag borde gå en ritarkurs då mina konstnärligaskills inte är dom bästa haha jaja, I will ?

Men nu – träning, sen – jobb ?