1 vecka kvar till semester

Hej allihopa – har ni haft en bra helg?  ☺ Jag har bara jobbat i helgen så har inte direkt något intressant att rapportera från min sida haha

Men hur mår ni idag, känner ni er starka? ☺ Jag känner mig lite taggad faktiskt, kanske inte på den intensiva jobbveckan som väntar utan snarare att det bara är 1 vecka kvar tills semester – vilket innebär fullt fokus på det jag vill göra, vad jag vill fylla mina dagar med och inte bara jobb med underkläder hela tiden (som också är kul såklart ☺) Jag tycker det är helt okej att känna så, även om man älskar sitt jobb och det man gör så kan alla behöva en paus för att vila upp sig på, tänka på annat, tänka på sig själv – och med det intensiva året jag haft med plugg och jobb nonestop så är dessa 3 veckors semester efterlängtade ☺ Man måste ju vila för att kunna ta sig framåt? Men såhär ser min vecka ut än sålänge ☺

Måndag, tisdag & onsdag – Jobb och träning.

Torsdag – Ledig ???

Fredag – Jobb och träning

Lördag – Jobb och sedan gå på ”Vi som älskar 90-talet” festivalen med fina Emilia ☺

Söndag – sista jobbdagen innan semestern, yeeey ???