Fashionlift in the making

Hej allihopa 🙂

Jag har sovit som en stock inatt, känner mig någorlunda utvilad, känner för att strunta i träningen idag (i alla fall nu på morgonen/förmiddagen) och tänker istället fokusera helhjärtat på bloggen – jag är så otroligt envis av mig och jag sticker inte under stolen med att jag vill lyckas med bloggen för att öppna många dörrar och få många möjligheter, men det kommer kräva enormt mycket jobb från min sida, stenhårt arbete 🙂 Tror jag även ska rensa lite i garderoben igen faktiskt, vet inte varför men jag känner inte direkt ”wow” eller ”shit vad inspirerad jag är av min garderob, vilken snygg outfit ska jag ha idag?” – kort och gott så är min garderob tråkig haha är ingen wow-factor där inte 😛 När vi åker till Tokyo så ska jag se till att shoppa mer inspirerande, intressanta och häftiga kläder som ger det där lilla extra, pricken över i:et liksom 🙂 Jag tänker mig mycket mönster, coola snitt och designer, häftiga färgkombinationer och grymma passformar – tror nog inte det ska bli så svårt att hitta något av det i Japan haha De är ju experter på utstickande mode men på ett rätt sätt haha 😀

Idag är ändå en lite nere dag faktiskt, livet är som sagt inte på topp just nu, det är inte lätt men jag ger inte upp, jag tänker aldrig ge upp.