Allstar!

Spontanitet är verkligen det bästa i livet och att ha en nyfunnen vän som bor kanske 10 minuters promenad bort är verkligen det bästa, för då kan man spontant ta en drink och middag på en lokal restaurang här i Jakobsberg – denna lediga fredag blev ju hur härlig som helst 🙂 Vi satte oss på Allstars – en sportbar, som typ O´learys – där jag tog en helt fantastisk strawberry daiquiri (var ett tag sen jag drack en sådan nu 😛 ), en cider med smak av vattenmelon medans vi delade på en Allstar Plate med burgare, ribs (inte min grej alltså, inte alls gott), kycklingvingar, quasadillas och nachos. Mums alltså, så gott – och även kul att upptäcka nya barer, speciellt när de är i sitt område. Alltid skönt att ha nära hem haha 🙂

Nu blir det vattenmelon, jordgubbar, glass, en cider och inspirationsjakt i smyckestidningar med en film rullandes i bakgrunden 🙂