Pics from the day

Jag ska se till att bli bättre på att ta bilder under dagarna, på allt man kan tänka sig – det får bli min utmaning för denna sommar, att regelbundet ta bilder ☺

Jobbdagen är äntligen över, trodde aldrig den skulle ta slut där ett tag med en kund som envist skulle stanna till 10 över ? och varför har sl:s sommarschema valt att retas extra mycket med mig med att ta bort mitt tåg som går 21 över från solna station och inte längre ha tvärbanan i drift under en tid? Det gör att jag kommer hem halv 11 på kvällen och det är ganska sent haha Dags att skaffa körkort kanske så man slipper vara beroende av att passa tågtider, tänk hur mycket tid man skulle spara och tänk stressen man skulle slippa (tja, om man bortser från köstress haha ?)

Här är i alla fall några bilder från min dag ?

En fin innegård vid grannhusen som är så smidig att smita igenom så att man sparar en extra minut på väg till tåget – every minute count, right? haha ☺

Dagens träningspass med cardio och mage i fokus, som avslutades med gynstolen för insida & utsida lår ☺Har en ny smak på mina aminosyror – apelsin som smakar så fräscht ?

Dagens lunch – älsklingens fantastiskt underbart goda spagetti med köttfärsås. Löv it ❤ Han gör den så mycket godare än min ?

Städade och sorterade våra Pick & Mix trosor så nu är de sorterade med sina kompisar och i färg – vi har 5 trosor för 260:- eller 7 par för 340:-. Superbra pris så kom in och handla imorgon innan din storlek tar slut ?