Det här med att ta bild

Vet ni vad som är så himla ironiskt, eller komiskt kanske är det rätta ordet – alltid när jag ska ta kort på mig själv på en plats som är helt folktom (såklart) genom att ställa upp kameran, ställa timern och sen posa som om life depended on it, så ska alltid hela Stockholm dyka upp haha Som att de dras dit av vetskapen att jag står där och skäms för att jag tar bild och posar för fullt haha jag menar liksom – come on! ? Jag vet inte hur det är med er men jag har ännu inte kommit förbi det stadiet där jag tycker det är pinsamt att ta kort på mig själv, som att jag är konstig som gör det – men hallå, det är 2017, alla gör det, sluta skämmas! ? Hur gör ni när ni ska ta kort till bloggen/instagram men inte har ett sällskap med som kan fota er? ?

Idag är i alla fall en sisådär dag, är inte alls på topp och längtar tills kl slår 21 så att jag kan stänga butiken och skynda hem. Livet är inte så lätt just nu men jag är ingen quitter så jag ska göra allt för att vända tillbaka det – allt som är värt att kämpa för ska man aldrig ge upp!