5 enkla knep

Heeej ?

Inatt har jag sovit mycket bättre, somnade relativt snabbt och dessutom sovit djupt – så himla skönt ? Min dag igår var lite off, jag var inte riktigt in the zone men idag tycker jag att vi tar nya dag – idag är det dessutom ca 1,5 vecka kvar tills min semester. Wiihoo ?

Ska se till att träna lite nu innan jobbet – blir cardio och mage idag, morgonträning är verkligen det bästa och även fast det verkar svårt att få in den i rutinen då man mer är gärna vill sova lite längre så finns det några enkla knep för att ta sig iväg på morgonen innan jobbet ?

1. Bestäm dig dagen innan för att du ska träna på morgonen innan skolan/jobbet, då förbereder du dig mentalt på att ta dig upp när larmer ringer ca 2 timmar tidigare.

2. Packa väskan kvällen innan så det är gjort annars är det lätt att komma med ursäkter om att du inte vet vart dina träningsskor är, och sover istället vidare.

3. Förbered en god frukost du får unna dig innan eller efter din träning (jag gillar att träna på tom mage på morgonen, tycker att det ger mer – men det är såklart en smaksak ☺), då har du något gott att se framemot. Som en belöning ☺

4. Bestäm dig för vad du ska träna dagen innan och säg till dig själv att det kommer bli så skönt att t ex. träna ben eller armar, eller cardio. Ladda och peppa dig själv!

5. Sen till sist, tänk hur skönt det kommer vara att ha träningen gjord och ha resten av dagen ledig till att göra annat efter jobbet ☺ Träningen kommer sprida endorfiner som ger dig energi för resten av dagen, bästa bränslet ju ?