Allways make time for exercise

God morgon ?

Hur mår ni allihopa – känner ni er grymma idag? ? Solen skiner ju och det är varmt (tog ändå på mig jackan, vädret är ju lite lurigt ?) – hur härligt som helst! Jag vaknade tidigt idag igen, ska ställa larmet från och med kl 08 nu för tiden (måndag-fredag) så att jag går upp runt samma tid varje dag, även när jag börjar jobbet kl 13 som jag gör idag. Man hinner ju med så mycket om man bara tar vara på tiden och lägger den på något vettigt – som att jag nu hinner träna innan jobbet och jag hann även ta en outfitbild till er, som blev ganska bra dessutom haha ? Att jobba med självutlösaren på kameran är inte alltid lätt kan jag säga er ? jag borde köpa en sån clicker tror jag…. kanske är den bästa investeringen att göra haha!

Men är det någon mer än jag som har svårt att sova om nätterna nu på sistone? ? Det kanske har att göra med mitt oregelbundna jobbschema men att vrida och vända på sig fram till 3 på natten är inte så kul, hinner ju plöja igenom minst 4 filmer under den tiden (jag måste ha ljud när jag ska sova). Haha men jag har upptäckt en kul grej som ni måste kika på – det finns en film som heter Death at a funeral som finns i både en brittisk och amerikans version. Jag har sett båda och man märker en enorm skillnad på skådespelarnivån ? Kolla på dom så får ni se ?