Fasta ramar att slå sig ut ifrån?

Blir ju helt snurrig av all den planering, fix, trix och knep som jag försöker få ihop med bloggen – jag vet att jag nästan varje dag skriver om att ta bloggen till nästa nivå, byemilia 2.0 och en ny fresh start. Men när man jobbar på det sättet som jag gör 5-6 dagar i veckan (butikstider till kl 21) så är det svårt att få ihop det. Helt ärligt. Men det är ingen ursäkt – då krävs det bara planering, rutiner och att GÖRA tid för bloggens innehåll och förbereda sig.

Ett riktigt bra fotoredigeringsprogram ska införskaffas, jag har köpt ett smart, litet och portabel kamerastativ att alltid ha i väskan, jag ska skriva ihop ett mediakit (berättar mer om vad det är och vad det ska innehålla i ett annat inlägg), jag ska ständigt påminna mig själv att ta bilder varje dag (är lite dåligt på det 🙂 ) och våga vara mer öppen här på bloggen med åsikter, tankar och hur livet känns. Vara mer ärlig, genuin och mänsklig 🙂 Livet är ju inte alltid en dans på rosor, färgglada ballonger och sockervadd – enda sättet att komma nära en person, speciellt via text, är att vara ärlig med hur livet verkligen är 🙂

Juste, jag har en idé om vilken stil/look/inspiration jag vill skissa mina smycken i också, som ett första tema för den första kollektionen – vad tror ni om fasta ramar som möter rörelse? Smycken som är inspirerade av tänket ”outside the box” och att våga gå sin egna väg? 🙂