5 minute workout

God morgon allihopa 😀

Min nya morgonträning jag gör hemma direkt när jag vaknar är nu up and running på min youtube-kanal för er att beskåda haha Jag lär mig mer och mer om redigering för varje klipp jag gör så det kommer bli bättre – men jag hoppas ni får lite tips och ideér med denna träningsvideo så att ni som har ett fullspäckat schema ändå lyckas klämma in lite träning under dagen. All träning är ju bra träning som jag säger och dessa 5-10 minuter är bättre än inga minuter alls 🙂 Gör de direkt när du vaknar för att få det avklarat eller varför inte innan middagen eller innan läggdags, medans du tittar på tv?. 5-10 minuter har man alltid tid med, det gäller bara att göra tid för det 🙂

Tisdag idag och jag är ledig – så skönt, men vaknade ändå tidigt då jag blev väckt av en jädrans massa ljud från byggarbetsplatsen som är precis utanför vår lägenhet. Underbart haha 🙂 Nej, men lika bra att vakna tidigt så jag inte sover bort halva dagen – vill ändå få lite gjort idag 🙂 Min tanke med de rutiner jag pratade om igår är att försöka vakna runt samma tid måndag-fredag för att få mer tid till bloggen, träningen och få en bättre dygnsrytm nu när det är mycket oregelbundna tider med jobbet. Man får hitta sina knep 🙂