Okey monday – lets do this day

God morgon allihopa och god morgon måndag ☺

Hur mår ni idag? Är ni laddade för den här dagen och starten på veckan? ☺Grymt – ett knep för att se till så att sin vecka blir så som man vill är att hålla fast vid sina rutiner även om man är ledig/har semester och strukturera upp vad varje dag ska innehålla med jobb, träning, träffa vänner/sin partner, egentid osv (men fortfarande ha en lucka öppen för det spontana) så att man lättare får en överblick över hur varje dag ser ut när man vaknar på morgonen ☺

Tråkigt nog så vaknade jag dock på helt fel sida av sängen idag haha ? Är inte alls taggad på den här måndagen, om jag hade kunnat så hade jag legat kvar i sängen hela dagen och räknat minuterna tills det blir tisdag – trots att det är ca 3 veckor kvar innan min semester startar så tror jag att kroppen börjar checka ut redan nu. Det har ju blivit så mycket jobb på sistone (vilket jag är glad över då det är det jag velat) att jag tror att kroppen börjar bli lite trött och slarvar med rutinerna. Har liksom inte tränat ordentligt på ca 2 veckor! ? Men det tar vi igen imorgon – idag är det jobb som gäller och sen efter det så ska jag försöka strukturera upp min vecka! Kika in senare idag för att läsa mer om mitt senaste (förhoppningsvis) intresse – DIY ?