Ljuslykta som DIY-projekt?

Ni vet säkert vid det här laget att jag får mina rycka ibland inom det mesta, och då jag har streckkollat på massa DIY-projekt på youtube de senaste dagarna och fascinerats över folks kreativitet, så vill jag helt enkelt prova på det själv också och se om man kan skapa snygga inredningsdetaljer helt själv☺

Nu är jag kanske inte den mest händiga personen men jag tänker att det kan väl inte vara så svårt? ? Det jag har tänkt skapa är en marmorbricka att ställa typ ljus och någon växt på vid soffbordet, och en ljuslykta – lite som den som ni ser på bilden, i guld tror jag skulle bli skitsnyggt ? Tänkte skapa den med blompinnar och sprayfärg, och marmorplattan med sån klistra-på plast med marmormönster – tror det kommer gå kanon ? Tänkte filma det också så ni kan se hur jag gör haha kan inte lova att det kommer gå felfritt om det är första försöket men det kan bli kul att se ?