Midsommardagen

Hej allihopa – hoppas ni mår jättebra idag och hade en fin midsommarafton igår som ni spendera på det som sätt som ni ville -utan några krav, måsten och höga förväntningar 🙂

Vi hade det jättetrevligt igår när Ava och Emilia kom förbi för att bara ha en lugn kväll tillsammans där vi snackade bort några timmar om matchmaking för Ava och Emilia, bestiga berg (som jag kanske kommer göra nästa år, klättra upp för Kebnekaise haha) och att lägga energi och tid på helt onödiga saker (tänkte faktiskt dedikera ett eget inlägg om det, roligare så 🙂 ). Jag hade dukat upp med färskpotatis, köttbullar, gräddfil och gräslök, vattenmelon, jordgubbar, morötter med dip och ost med kex (vuxen poäng för ost och kex alltså haha) och så drack vi lite bubbel på det. Hur mysigt som helst, helt kravlöst och utan en massa onödigt midsommarstohej bara för att det är midsommar – det blir alltid bättre såhär tycker jag 🙂

Nu har jag ätit upp lite av resterna från igår och ska sätta igång och jobba lite – så skönt att vara ledig idag så att jag har tiden att bara ta det lugnt, jobba med bloggen och slappna av 🙂 Den nya versionen av Fame gick på tv precis och jag fastnade så för ett citat de tog upp – Framgång handlar inte om rikedom eller kändisskap, utan framgång är att vakna på morgonen, så exalterad och spänd inför dagen att du flyger ut genom dörren. Det är så sant, det ska jag dedikera ett inlägg om också – så kul att man får inspiration bara sådär, där man minst anar det 😀