Tips på plockmat till midsommar?

God morgon allihopa och glad midsommar på er ???

Idag lovar jag att jag inte ska gnälla över hur min energinivå är haha ? men jobbdag nummer 10 ska betas av idag (Ä N T L I G E N) och som tur är så är det ett kortpass mellan 9:45-15 då vi bara har öppet till 16 idag, så det är skönt ☺ Sen blir det att fixa något bra tilltugg/plockmat inför ikväll när Ava och Emilia kommer förbi – vi struntar i traditionell midsommarmat och kör lite snacks/tilltugg då det blir enklare, så vad har ni att rekommendera?☺ Är helt fascinerad över att jag även hann in till systemet igår när det bara var 4 (!!) minuter kvar innan de skulle stänga haha Snabbt in, tog en flaska vin, 3 cider och sen snabbt ut haha ?

Men vad tror ni om vattenmelon, jordgubbar, ost med kex…. köttbullar… och något mer? Haha, det här med att planera tillställningar är verkligen inte min grej, i alla fall inte i sista minuten ?

Bild från Hunkemöllers Summer event i maj, har lite brist på bildmaterial denna morgon haha❤