Energyboost

God morgon ?

Idag är en sån dag då jag verkligen behöver en energyboost känner jag haha, jag är så trött idag att jag vaknade 10 min innan jag skulle gå ? Hann varken med mitt morgonträningsprogram eller att äta någon stadig frukost (det är ju jobbdag nummer 9 idag så kanske därför) så idag är jag en sömntuta ?

Skönt ändå att jobba ett öppningspass fram till 18 idag, slippa komma hem så sent så att jag bara hinner äta och prata lite snabbt med Alex innan det är dags att sova och faktiskt ha lite tid på mig att redigera min träningsvideo till er (och bara sitta vid datorn i allmänt) och skratta åt mig själv för den dåliga formen jag är i haha ? Det kommer bli så kul att se, kommer vika mig av skratt ? Jag kommer publicera ett inlägg lite senare som kommer handla lite om det, att skratta åt sig själv och sina brister (på ett positivt sätt) – att bli vän med sig själv och få en bra relation till allt som är och gör dig till dig ❤