The eight day

Hej på er – allt bra? ☺ ❤

Med mig är det bara toppen, känner mig glad, taggad men ganska så trött haha – idag är det ju dags att beta av det åttonde jobbpasset på raken så nu börjar jag känna mig lite seg ? Men det gäller bara att ta en dag i taget, att stressa upp sig över att det är så långt kvar till mästa öediga dag är bara onödigt och gör en bara tröttare, så tänk bara på nuet och att du ska ta dig igenom den här dagen så går det lättare att jobba så många dagar i sträck ? Jag har ju klarat av 7 dagar utan problem, bara 3 kvar ?

Körde mitt morgonprogram tidigare också, haha shit vad dålig form man är i ändå när det kommer till uthållighet – styrkan är väl helt ok men när det kommer till kondition, uthållighet och intensivitet – då går det så dåligt ? Att köra höga knän och jumpin jacks i 1 min vardera får ju hjärtat att dunka på i 180 och man andas allt häftigare haha ? Men med detta morgonprogram så ska det förbättras – så enkelt och snabbt att få gjort om man inte hinner till gymmet på morgonen ?

Kika in lite senare för lite midsommarinspo – kram på er, ni är bäst ❤